Usluge

Zašto uopće home staging?

Kao što ulažemo vrijeme i trud kod prodaje rabljenih automobila kako bismo im dodali onaj završni štih da se bolje i brže prodaju, tako bismo trebali i kod prodaje nekretnina. Naše usluge Vam pružaju mogućnost da za svoju nekretninu prodate za najvišu moguću cijenu kao i da smanjite vrijeme prodaje za 50%.

Ne dozvolite da Vaša nekretnina stoji na portalima za prodaju mjesecima, ili još gore, godinama i tako gubi na vrijednosti,a vi ste prinuđeni spuštati joj cijenu.

Redesign nekretnine

Redesign Vaše nekretnine je veliki pothvat. Kažu da je to doba velikog uzbuđenja, ostvarenja snova ali i velike brige oko detalja.

Vrlo je lako precijeniti svoje vještine kada to pokušavate učiniti sami a još je lakše podcijeniti vrijeme koje će biti potrebno za napraviti sve radove a često se pojave i poslovi na koje niste ni računali. Često je najbolja odluka ipak uzeti profesionalca.

Dobra vijest je da od sada možete prepustiti ove brige certificiranoj stručnjakinji sa tridesetogodišnjim iskustvom u ovim poslovima.

Uz naše usluge, možete se opustiti i bez brige uživati u vlastitom domu nakon završenog redesigna. 

home redesign

Fotografiranje nekretnine za prodaju

Ukoliko prodajete nekretninu putem portala ili društvenih mreža,njezina fotografija je prvo što potencijalni kupac uoči. Upravo zbog toga, ta fotografija treba biti reprezentativna i ostaviti WOW efekt.
Ukoliko nemate iskustva u fotografiranju, najbolje je isto prepustiti profesionalcu jer ne postoji druga prilika za ostaviti dobar prvi dojam. 

Galeriju naših fotografija nekretnina možete pogledati ovdje

Priprema nekretnine za iznajmljivanje

Ako želite svoju nekretninu pretvoriti u dom za goste na par dana ili pak najam za duži period , tu smo za Vas.

Pratit ćemo Vas u procesu rada ili preuzeti umjesto Vas kompletno uređenje. Naš cilj su Vaši zadovoljni gosti , koji će se ugodno osjećati kod Vas i ponovno Vam se vraćati. 
 
Nekretnine na moru , na selu ili u gradu za nas su samo pitanje stila koji Vi izaberete uz našu pomoć.
 
Redesignom interijera obnavljamo već postojeće nekretnine , malo ih osvježavamo makeoverom, radimo kompletnu promjenu ili uređujemo nove prostore. 

Naši interijeri pričaju svoju priču, posebni su i upečatljivi i kao takvi ostaju Vašim gostima i turistima u sjećanju te Vam se ponovno vraćaju.

priprema za najam nekretnine

Dopustite nam da pripremimo Vašu nekretninu za prodaju.

Scroll to top